Vraag uw Guvvi tankkaart aan

Guvvi’s nieuwe tankkaart is er speciaal voor bedrijven, zelfstandigen en beoefenaars van vrije beroepen. Met de tankkaart kunnen jij en jouw medewerkers 24/24 en 7/7 aan alle Guvvi-tankstations tanken.

Snel, zorgeloos en goedkoop.

De Guvvi tankkaart aanvragen

Wat is het?

In de eerste plaats is de nieuwe tankkaart van Guvvi een betaalkaart. Jij en je medewerkers kunnen de kaart gebruiken bij alle Guvvi-tankstations om snel en goedkoop te tanken. De Guvvi tankkaart doet ook een klein beetje dienst als uw persoonlijke boekhouder. Want deze tankkaart toont je elke maand een compleet overzicht van alle tankverrichtingen. Vergeet dus ticketjes, papierwerk en uren administratiewerk. Na het aanvragen van de nieuwe tankkaart krijg je volledige controle over het verbruik van je wagenpark.

Hoe werkt het?

Simpel: een tankkaart aanvragen voor jou en je medewerkers doe je door het formulier hieronder in te vullen. Van zodra je jouw tankkaart(en) kreeg toegestuurd, kun je ze gebruiken om ermee te tanken. Nieuwe medewerker? Geen probleem. Bij Guvvi kun je steeds een extra tankkaart aanvragen. Met de tankkaart kun je terecht in alle 18 Guvvi-tankstations, verspreid over West- en Oost-Vlaanderen. In de toekomst komen daar alleen maar meer tankstations bij. Elke maand krijg je van Guvvi een factuur toegestuurd voor vlotte btw-recuperatie. Wie dat wenst, krijgt er een overzichtelijk detail bij.

Voor andere bemande binnenlandse en voor buitenlandse tankstations (Esso of Q8) kun je een Esso Card of een Q8 Liberty Card gebruiken. 

Andere vragen?

Wil je een tankkaart aanvragen, maar had je graag nog wat meer info? Contacteer ons gerust. Wij helpen je graag persoonlijk verder.