Voordelen tankkaart

De voordelen van de Guvvi tankkaart

De tankkaart van Guvvi geeft jou en je medewerkers toegang tot een netwerk van tankstations in je buurt. Andere voordelen? Met de tankkaart tank je snel, veilig en altijd aan een concurrentiële prijs. Op elk moment van de dag.

Alles onder controle

De tankkaart van Guvvi biedt je alle middelen om efficiënt je wagenpark te beheren. Elke maand krijg je een gedetailleerd overzicht van al het brandstofverbruik van jou en je medewerkers, compleet met individuele rapporten per wagen.

Snel…

Tanken met de Guvvi tankkaart gaat even snel als met een gewone betaalkaart: steek de kaart in de terminal, toets je code en je pompnummer in, en je kunt tanken. Maar daar stoppen de voordelen van de betaalkaart. Want als al je medewerkers met een individuele betaalkaart tanken, krijg je aan het eind van de maand een berg paperassen op je bureau. En ben je één afschriftje kwijt, dan klopt de hele rekening niet meer. Met de Guvvi tankkaart krijg je alle individuele transacties in één handig overzicht.

… en veilig

Elke tankkaart is beveiligd met een eigen PIN-code. Elke kaart kun je aan een specifiek voertuig toewijzen, zodat je steeds weet welke gebruiker aan de kaart is gekoppeld. En in gevallen van nood kan de beheerder van de tankkaarten individuele kaarten laten blokkeren.

Altijd voordelig tanken

Met de tankkaart van Guvvi tank je steeds aan competitieve prijzen aan de pomp.

Meer weten?

Wil je profiteren van de voordelen van onze tankkaart? Vraag hier je tankkaart aan.